Josip Brekalo

 DARKO TOMAS Cropix
BRZO RJEŠENJE

Razočarani Josip Brekalo ekspresno našao novi klub? Neće ga Dinamo, ali javio se drugi uglednik

Podsjetimo, Dinamo je odustao od transfera Josipa Brekala onog dana kada je posao trebao biti zaključen
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 25. siječanj 2024. 20:59

Od Dinama na kraju neće biti ništa, ali Josip Brekalo ove će zime promijeniti klub. Navodno je grčki velikan Olympiacos zainteresiran za hrvatskog krilnog napadača, a rasplet posla trebao bi se znati već u petak. Pored Brekala atenski klub je zainteresiran i za ofenzivca Torina Nemanju Radonjića.

Podsjetimo, Dinamo je odustao od transfera Josipa Brekala onog dana kada je posao trebao biti zaključen. Fiorentina je pristala na uvjete s Maksimira, Dinamo je za posudbu do ljeta trebao platiti 100.000 eura odmah te 100.000 osvoji li naslov i još 200.000 ako uđe u skupinu Lige prvaka.

- Dinamo nije odgovorio Fiorentini. Iz Maksimira su nazvali Josipa Brekala i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! Nakon toga Brekalo im je rekao da to znači da njega zapravo ne želi Dinamo, nego samo trener Jakirović. Sve mu je bilo jasno i zahvalio se Dinamu - kazao je Brekalov menadžer Andy Bara za Sportske novosti.

Brekalo je ove sezone za Fiorentinu upisao 18 nastupa, četiri puta započeo je utakmicu od prve minute, i zabio jedan pogodak. Ove zime želi promijeniti klub kako bi se nametnuo izborniku Daliću uoči Europskog prvenstva.

Linker
05. ožujak 2024 13:37