Santiago Gimenez

 JOHN THYS Afp
PAKLENI GOLGETER

Real i Barcelona ‘namirisali‘ novu mladu zvijezdu: Velikani otvorili lov na sjajnog suigrača Luke Ivanušeca

U aktualnoj sezoni ubacio je u još višu brzinu te na kontu dosad već ima 15 pogodaka i tri asistencije
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. studeni 2023. 14:26

Španjolski nogometni velikani bacili su oko na meksičkog napadača Santiaga Gimeneza. Prvi se za golgetera nizozemskog Feyenoorda zainteresirao Real Madrid, a španjolski Sport izvijestio je kako se u igru uključila i Barcelona.

Gimenez je prošle godine stigao u Feyenoord iz Cruz Azula te je sjajnim učinkom pomogao klubu iz Rotterdama u osvajanju naslova prvaka.

Suigrač hrvatskog reprezentativca Luke Ivanušeca u prošloj sezoni imao je 15 pogodaka i tri asistencije u nizozemskoj Eredivisie, dok je u svim natjecanjima zabio 28 golova u 50 utakmica.

image
JOHN THYS Afp

U aktualnoj sezoni ubacio je 22-godišnji centarfor u još višu brzinu te na kontu dosad već ima 15 pogodaka i tri asistencije u 12 natjecateljskih utakmica.

Na Transfermarktu je njegova vrijednost procijenjena na 40 milijuna eura, a zainteresirani su i neki drugi veliki europski klubovi, prije svega oni iz engleske Premier lige.

Španjolski mediji u posljednje vrijeme tvrdili su kako je Real favorit za Gimenezovo dovođenje, no očito će kraljevski klub imati veliku konkurenciju...

Linker
22. srpanj 2024 20:39