LIVEMEDIA/DDP USA/PROFIMEDIA
ČITAVU KARIJERU U MADRIDU

Real napušta još jedna ikona!? Inter ga zove, on se premišlja, a njegova odluka utjecat će i na Modrića

Lista igrača koji odlaze iz Kraljevskog kluba raste iz dana u dan, čekaju se nove službene potvrde
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2023. 11:24

Karim Benzema, Marco Asensio, Eden Hazard, Mariano Diaz... Tko je sljedeći u nizu? Ako je vjerovati španjolskoj Marci, to bi mogao biti Nacho Fernandez. Već se neko vrijeme priča o tome da je 33-godišnji branič na izlaznim vratima Madrida, a čini se kako nikad nije bio bliže tome da napusti klub u kojem je proveo čitavu karijeru.

Španjolci uz Nacha spominju i Danija Ceballosa te Andrija Lunina, ali priča o Fernandezu posebno je zanimljiva i zbog statusa Luke Modrića. Naime, odlaskom Karima Benzeme španjolski branič trebao bi postati prvi kapetan Kraljevskoga kluba, ali odluči li i on Santiago Bernabeu zamijeniti drugim stadionom, ta će čast pripasti hrvatskom reprezentativcu.

image
PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Marca otkriva da Nacho već ima ponudu koja stiže s adrese milanskoga Intera, kao i jednog neimenovanog kluba. Navodno je Nacho vrlo blizu oproštaja, ali svoju odluku još nije javno obznanio. Moguće je da još uvijek važe između promjene sredine i završetka karijere u Madridu u kojem je sve i krenulo...

Nacho prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura. Za Kraljevski klub upisao je 319 nastupa, 16 pogodaka i devet asistencija, a 111 nastupa i četiri pogotka zabilježio je nastupajući za Real Madrid Castillu, B momčad španjolskog velikana.

Linker
15. travanj 2024 22:03