Franco Mastantuono

 Sopa Images/sipa Press/profimedia
NEOBIČAN POTEZ

Real odustaje od mladog dragulja, u klubu bijesni zbog poteza menadžera. Sad ga žele drugi velikani

Iz kluba su ga prema gledali u akciji tijekom ljeta, no iz Madrida su navodno prilično ljuti
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 02. rujan 2024. 15:11

Ovog ljeta Real Madrid se redovito povezivao sa senzacijom River Platea, 17-godišnjim Francom Mastantuonom. Mladi veznjak već je neko vrijeme bio na predmet spominjanja Los Blancosa, no nakon dodatnog razvoja situacije, čini se da je to više nije slučaj.

Španjolska tiskovina Marca tako je izvijestila da Real Madrid odustaje od mogućeg potpisa Mastantuona. Iz kluba su ga prema gledali u akciji tijekom ljeta, no iz Madrida su navodno prilično ljuti, zato što agenti igrača i druga zainteresirana tijela često u javnost ističu njihov interes.

Real je posljedično "smirio" svoj interes za mladog dragulja, pa su u međuvremenu navodno Barcelona i Manchester United ušli u utrku za Mastantuona. Šefovi klubova aktualnog europskog prvaka vjeruju da ih se koristi kao "pokusnog kunića" za stvaranje interesa, a time i podizanje cijene.

Stav Real Madrida o potpisivanju ugovora, posebno kada su u pitanju južnoamerički talenti, jasan je - žele djelovati u tišini. Ako se njihov interes objavi, vjerojatno će se prebaciti na drugu metu, što je izgleda izvjestan potez s Mastantuonom.

Linker
05. rujan 2024 10:39