Ante Rebić i Miguel Crespo

 Seskimphoto/imago Sportfotodienst/profimedia
NOVA AVANTURA

Rebić se vraća na mjesto najveće sreće? Hrvata žele već na ljeto, a on je pred njih stavio samo jedan uvjet

Hrvat je za Bešiktaš odigrao 23 utakmice i zabio jedan gol, te upisao pet asistencija
Piše: SNObjavljeno: 07. travanj 2024. 10:44

Hrvatski nogometaš Ante Rebić već traži novi klub. Bivši Vatreni sigurno odlazi iz Bešiktaša na ljeto, a prema pisanju talijanskih medija, već ima na stolu ponudu Verone.

Rebić je prošlog ljeta nakon četiri sezone napustio Milan i potpisao za Bešiktaš, no nije mu krenulo dobro pa je ubrzo izgubio i mjesto u prvih 11 i postalo je jasno da će opet morati mijenjati klub. Iako mu ugovor traje do ljeta 2025. godine, Rebić će već ovog ljeta zatražiti od Bešiktaša da ga pusti da ode.

Talijani tvrde kako bi se Rebić mogao vratiti u Italiju, a tamo ga čeka Verona za koju je Rebić već igrao od siječnja do lipnja 2016. godine kada je bio na posudbi iz Fiorentine. Talijani pišu kako je Verona već uspostavila kontakt s Rebićevim menadžerom Falijem Ramadanijem i dodaju kako Hrvat nema ništa protiv povratka u Italiju.

Ipak, postoji jedan uvjet koji je Rebić navodno stavio pred čelnike Verone, a to je da klub ove sezone osigura ostanak u Serie A jer se hrvatskom napadaču ne igra u drugom rangu talijanskog nogometa. Verona e trenutno 16. u Serie A s 27 osvojenih bodova, dva više od ekipa koje su pred ispadanjem.

Klub čeka napeta završnica i teška borba za ostanak, a ostanu li u elitnom razredu talijanskog nogometa, mogli bi se pojačati Rebićem već ovog ljeta. Rebić je za Bešiktaš odigrao 23 utakmice i zabio jedan gol, te upisao pet asistencija.

Linker
07. travanj 2024 10:44