LOIC VENANCE Afp
TRAŽENA JE ‘ROBA‘

Rennes će na Majeru zaraditi više nego trostruko: Pola Europe želi Hrvata, u redu stoje velikan za velikanom

Viša odšteta ne bi trebala predstavljati problem nijednom od zainteresiranih klubova
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. svibanj 2023. 16:55

Lovro Majer bi na ljeto mogao promijeniti sredinu. Za usluge veznjaka Rennesa i hrvatske nogometne reprezentacije navodno je zainteresirano više financijski moćnih klubova, a Francuzi ne bi imali ništa protiv unosnog transfera na kojem bi ostvarili značajnu zaradu.

Ranije se kao jedan od klubova koji bi mogli dovesti Majera u svoje redove spominjao i Real Madrid, no čini se da će kraljevski klub probleme u veznom redu ipak riješiti dovođenjem mladog Engleza Judea Bellinghama.

Spominjali su se i Liverpool te Atletico Madrid, a sad Foot Mercato javlja kako je za Majera zanimanje pokazao Newcastle United, koji nakon saudijskog preuzimanja pliva u novcu te mu i malo viša odšteta ne bi trebala predstavljati problem.

Majer je u Rennes stigao prije nepune dvije godine iz zagrebačkog Dinama u transferu teškom 12 milijuna eura. Hrvat je potvrdio svoju vrijednost dobrim igrama u francuskom prvenstvu, a na sve se nadovezala i bronca s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ipak, nakon toga mu je forma pala, izgubio je status startera, a u aktualnoj sezoni za Rennes je postigao dva pogotka i upisao četiri asistencije u 37 nastupa u svim natjecanjima.

Foot Mercato piše kako se Newcastle sprema za nastup u Ligi prvaka, te da bi ga Rennes mogao pustiti za 40 milijuna eura.

(gčm)

Linker
26. travanj 2024 21:36