Ivan Perišić

 BOX TO BOX PICTURES/TOM BODE/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
JE LI ‘VRIME‘?

Senzacija iz Italije: ‘Perišić je blizu povratka u Hajduk, evo što mora napraviti‘

O cijeloj situaciji oglasio se i Fabrizio Romano, koji je iznio drugačiju priču.
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2023. 17:09

Hajdukovi navijači proteklih su godina pokrenuli kampanju "Ivane, vrime je", a čini se kako bi to vrijeme uskoro moglo i stići. Naime, prema pisanju talijanskog novinara Gianluce di Marzija (Sky Sport), Ivan Perišić blizu je povratka u Hajduk.

Iako je službeno igrač Tottenhama do kraja lipnja iduće godine, 34-godišnji član Vatrenih mogao bi se na Poljud vratiti ako uskoro raskine ugovor s londonskim klubom, piše Di Marzio.

S druge strane, Di Marziju je uzvratio njegov novinarski kolega i sunarodnjak, svima nam dobro poznati Fabrizio Romano. On je, pak, poručio kako zasad nema nikakvih naznaka da će Perišić napustiti Tottenham te da još nema nikakve odluke.

Perišić je iz Hajduka otišao u ljeto 2006. godine, kao 17-godišnjak. Potpisao je tada za Sochaux, a u Francuskoj se zadržao dvije i pol godine, dok je od 2009. do 2011. bio u Belgiji. Uslijedile su tada epizode u Borussiji Dortmund, Wolfsburgu, Interu, Bayernu i Tottenhamu, koji bi upravo mogao biti i njegova posljednja stanica prije povratka u matični klub.

Vrijednost na Transfermarktu trenutačno mu iznosi sedam milijuna eura, a raskine li ugovor sa Spursima, jasno, na Poljud bi se vratio kao slobodan igrač. Za engleski klub odigrao je jednu sezonu i upisao 44 nastupa.

Linker
08. rujan 2024 03:01