Dani Olmo

 ADRIAN DENNIS Afp
UTRKA SE ZAHUKTAVA

Senzacija iz Njemačke, još jedan velikan želi Olma: ‘Impresioniran je, tamo bi bio kralj‘

"Olmo želi otići u klub u kojem može osvajati titule", piše Bild
Piše: SNObjavljeno: 17. srpanj 2024. 09:43

Dani Olmo pregovara s Bayernom, Dani Olmo pregovara s Barcelonom, Dani Olmo pregovara s Manchester Cityjem... Proteklih dana mogli smo pročitati svašta vezano za transfer bivšeg igrača Dinama koji je na euro-smotri u Njemačkoj zaludio nogometni svijet, ponajprije zato što u subotu istječe "akcijska cijena" po kojoj ga klubovi mogu dovesti u svlačionicu za "samo" 60 milijuna eura. Naravno, radi se o ogromnom novcu, no ta cifra nije prevelika ako uzmemo u obzir da su se brojni igrači s puno manjim renomeom prodavali za dosta veće iznose.

Činjenica je da samo nekoliko klubova imaju kupovnu moć za dovođenje čudesnog Španjolca, svježeg europskog prvaka i najboljeg strijelca smotre Starog kontinenta. Jasno, Olma si mogu priuštiti Saudijci i još nekoliko europskih velikana, među kojima su svakako ovi koje smo već nabrojali. Doduše, Barca već uobičajeno ima financijskih problema i teško da će u ljetnom prijelaznom dovesti i Olma i Nica Williamsa, koji se nameće kao najveća želja kluba i navijača.

image

Dani Olmo

INA FASSBENDER Afp

Kako god, njemački Bild objavio je iznenađujuću vijest i tvrdnju da u utrci za Olma trenutačno vodi klub koji se dosad uopće nije povezivalo sa Španjolcem! Atletico Madrid navodno je ozbiljno zagrizao za Olma i želi od njega napraviti centralnu figuru na Wandi Metropolitano.

"Olmo želi otići u klub u kojem može osvajati titule. Atletico to nije, ali tamo bi bio kralj transfera i nova ključna točka. To je impresioniralo i samog Olma. S druge strane, bivši polaznik Barcelonine akademije također bi se volio vratiti u Španjolsku", piše Bild.

image

Dani Olmo

ADRIAN DENNIS Afp

Pomalo šokantna vijest, ali povijest nogometnih transfera naučila nas je da očekujemo neočekivano. Nema sumnje, pred nama su zanimljivi nogometni dani na nogometnoj tržnici.

Linker
22. kolovoz 2024 05:16