DAMIR SKOMRLJ Cropix
TRENER RIJEKE

Sergej Jakirović preuzima klupu reprezentacije iz susjedstva? ‘Zanima me, ali malo je komplicirano‘

Jakirović se spominjao u BiH medijima među potencijalnim Hadžibegićevim nasljednicima
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2023. 09:35

Prema pisanju portala Radiosarajevo.ba, aktualni trener Rijeke, Sergej Jakirović, najizgledniji je kandidat za preuzimanje izborničke klupe reprezentacije BiH.

Navodno je kontakt između bosanskohercegovačkog Nogometnog saveza i Jakirovića već uspostavljen.

Ime trenera momčadi s Rujevice spominjalo se u medijima u BiH među potencijalnim nasljednicima Faruka Hadžibegića koji se s nogometnom reprezentacijom BiH razišao prije dva tjedna nakon domaćeg poraza u susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Luksemburga.

Trener nogometaša Rijeke tada je izjavio kako je zainteresiran za mjesto izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine, no i da je trenutno angažiran u klubu HNL-a do 2025. godine.

image
DAVOR PONGRACIC Cropix

"Rekao bih da me zanima, ali malo je to komplicirano. Potpisao sam ugovor s Rijekom 1. prosinca koji vrijedi do kraja sezone 2025. Trebalo bi se puno stvari poklopiti da bih otišao iz Rijeke", rekao je Jakirović za TV kanal NovaBH.

Portal Radiosarajevo.ba navodi da aktualni trener Rijeke ima podršku predstavnika sva tri naroda u Izvršnome odboru NSBiH.

Podsjetimo, posrnulu Rijeku Jakirović je prošle sezone preuzeo u drugome dijelu HNL-a i napravio ogroman rezultatski uzlet te na kraju završio na četvrtome mjestu tablice sa samo bodom manje od trećeplasiranog Osijeka.

Linker
03. svibanj 2024 14:35