Kylian Mbappe i Florentino Perez

 SCREENSHOT/MARCA
ZVIJEZDA JE STIGLA

Show u Madridu: Mbappé stigao u Real i izazvao ludnicu, smjestili ga pokraj Modrića

Francuz će u Realu nositi broj ‘9‘ koji je prije njega pripadao sunarodnjaku Karimu Benzemi
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 11:57

Navijači Real Madrida dugo su čekali ovaj dan, Kylian Mbappé i službeno je postao nogometaš ‘kraljevskog kluba‘. Nakon što je ujutro prošao sve liječničke preglede, u društvu predsjednika kluba Florentina Péreza uslijedilo je potpisivanje ugovora koji ga za Real veže do lipnja 2029. godine.

Mbappé je još ranije odradio i fotografiranje s navijačima koji su ga čekali čak i ispred bolnice Sanitas La Moraleja gdje je obavio preglede, a iza podneva bi trebao biti predstavljen i na Santiago Bernabéuu gdje se očekuje više od 80 tisuća navijača.

Francuz će u Realu na leđima nositi broj ‘9‘ koji je prije njega nosio njegov sunarodnjak Karim Benzema, a u svlačionici će svoje mjesto imati između Valverdea i Luke Modrića.

Ovo je dan koji je čekao tjednima, mjesecima, čak i godinama. Očekivalo se da će se Mbappé pridružiti Realu još u ljeto 2022., ali tada je pao novi dvogodišnji ugovor s PSG-om.

Ipak, Real je u konačnici ipak uspio dovesti novu zvijezdu.

"Tako sam sretan i ponosan što sam se pridružio klubu svojih snova. Nitko ne može shvatiti koliko sam sada uzbuđen", napisao je nedavno Mbappé na društvenim mrežama.

Linker
08. rujan 2024 01:19