Dani Olmo sletio u Barcelonu

 Screenshot (x)
KONAČNA POTVRDA

FOTO Slika dana u Barceloni: Pogledajte s kim je Dani Olmo sve u avionu i što se sprema

Katalonski ga je gigant platio 55 milijuna eura u fiksnom iznosu uz sedam milijuna lakše i teže ostvarivih bonusa
Piše: SNObjavljeno: 06. kolovoz 2024. 22:53

Dani Olmo službeno napušta RB Leipzig i postaje novi Barcelonin igrač. Katalonski ga je gigant platio 55 milijuna eura u fiksnom iznosu uz sedam milijuna lakše i teže ostvarivih bonusa. Ugovor je potpisan na šest godina.

Olmo je bio jedan od najboljih igrača proteklog Europskog prvenstva i ubrzo je postao vruća tema na nogometnom tržištu. Interesanata za njegove usluge nije falilo, a sada je ta saga konačno i završena. Barcelona je prvotno bila zainteresirana za Nica Williamsa, no nakon što je postalo jasno da će on ostati u Athletic Bilbau, Barca je posegnula za Olmom.

Dinamo će svakako biti zadovoljan ovim poslom. Kada je Olmo zamijenio HNL Bundesligom, Dinamo je ubacio klauzulu u kojem mu od budućeg transfera pripada čak 20 % profita kojeg Leipzig ostvari, odnosno 5,2 milijuna eura.

Dodatnu potvrdu transfera napravio je Fabrizio Romano koji je na svojim društvenim profilima objavio sliku Danija Olma nakon slijetanja u Barcelonu. S njim su u avionu još legendarni Deco, agent Andy Bara te otac Miguel Olmo.

Olmo je Barcelonu napustio 2014. kada se priključio zagrebačkom Dinamu. Odličnim igrama za hrvatskog prvaka zaradio je transfer u njemački RB Leipzig. Tamo je nastavio oduševljavati nogometnu javnost, a nakon sjajno odrađenog Europskog prvenstva na kojem je sa Španjolskom došao do naslova, Olmo se vratio u Barcelonu.

image

Dani Olmo sletio u Barcelonu

Screenshot (x)

Linker
17. rujan 2024 08:58