David Blunsden/actionplus/profimedia
ODBIO NOVI UGOVOR

Šok za Pepa Guardiolu: Nezadovoljna zvijezda Cityja traži hitan odlazak iz kluba, a sve zbog Haalanda?

Zasjao je na i Svjetskome prvenstvu u Kataru gdje je u polufinalu briljirao protiv Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2024. 19:59

Neočekivana vijest dolazi s Etihada. Julian Alvarez navodno je zatražio da napusti Manchester City nakon što je odbio novi ugovor. Argentinski napadač šokirao je engleskog prvaka svojim zahtjevima, pogotovo zbog činjenice da je za klub potpisao tek prije dvije godine.

Prema El Chiringuitu koji je to prvi objavio, a vijest je prenio Daily Mail, Alvarez je odbio ugovor prema kojem bi ostao u Manchesteru do 2028. Također je zatražio da City postavi prihvatljivu traženu cijenu za potencijalne kupce u Europi.

Alvareza je doveo katalonski stručnjak Pep Guardiola nakon što je impresionirao nogometni svijet svojim izvedbama za argentinski River Plate. U dvije sezone na Ethiadu zabio je 36 golova i upisao 18 asistencija u 103 utakmice, no veći dio njegove uloge sastojao se od ulaska s klupe kao rezerva za Erlinga Haalanda, što je vjerojatan razlog njegova nezadovoljstva.

24-godišnjak je također osvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom što mu dodatno podiže cijenu i bila bi potrebna ponuda od najmanje 70 milijuna funti da City razmotri prodaju, piše The Sun.

image
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

Marca javlja da je City već odbio ponudu Atletico Madrida. Navodno su i Chelsea i Paris Saint-Germain zainteresirani za Alvareza, za kojeg bi se našlo mjesta na poziciji središnjeg napadača.

Podsjetimo, osim igrama u River Plateu, mladi je Argentinac zasjao na i Svjetskome prvenstvu u Kataru gdje je u polufinalu briljirao protiv Vatrenih s dva postignuta gola.

Linker
13. srpanj 2024 19:59