Soudanija bismo opet mogli gledati na domaćim travnjacima

 MARKO TODOROV/CROPIX Cropix
PREGOVORI SU U TIJEKU

Soudani ekskluzivno za SN najavio povratak u HNL i otkrio koji klubovi su u igri: ‘Da, želim se vratiti!‘

Bivši igrač Dinama potvrdio nam je da je u pregovorima oko povratka u SuperSport HNL
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. svibanj 2023. 15:43

Hilal Soudani koji je ostavio dubok trag u Dinamu mogao bi opet zaigrati na travnjacima SuperSport HNL-a. Krilnom napadaču, koji je za Dinamo odigrao 196 utakmica i zabio 86 golova, te upisao 54 asistencije, istječe ugovor sa saudijskim Damacom i nakon toga postaje slobodan igrač.

Prema informacijama kojima raspolažemo, Soudani je blizu povratka u HNL. Naime, Alžirac je u odličnim odnosima s trenerom Gorice Željkom Sopićem i upravo ta veza mogla bi biti ključna u povratku Soudanija u HNL.

Iz Saudijske Arabije javio nam se Soudani i za Sportske novosti potvrdio da je u kontaktu sa Sopićem koji je još ranije tijekom dana ovu temu u javnost plasirao preko portala Germanijak.

- Ističe mi ugovor i razgovarao sam sa Sopićem, on je moj prijatelj. Ništa još uvijek nije riješeno, ni dogovoreno, ali ako postoji mogućnost da zaigram za Goricu, zašto ne? Želim se vratiti u Hrvatsku, u Zagreb u kojem živim i mislim tamo i dalje živjeti. Nakon svega mi treba životnog mira kojeg ću u Zagrebu imati - rekao nam je Soudani pa nastavio:

- Sa velikim zadovoljstvom bih opet igrao u Hrvatskoj. Nikada ne znaš što život nosi. Možda Gorica, a možda i Dinamo, ima opcija. Pričekajmo još malo. Vidjet ćemo kako će se sve dalje odvijati - poručio je Soudani.

Soudani, kojeg su mediji prozvali Mr. Derby jer je često imao ključnu ulogu u derbijima s Hajdukom, je s Dinamom osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske i tri Kupa. Iz Dinama je otišao 2018. godine kada je prešao u engleski Notthingham Forest. Igrao je i za Olympiacos i saudijski Al-Fateh, a onda je 2021. godine prešao u već spomenuti Damac

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 00:25