BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
HRVAT MEĐU 13 IMENA

Španjolci: U Hrvatskoj se nalazi jedno od najvećih iznenađenja prijelaznog roka - vratio se stari roker!

Njegov dolazak u hrvatski nogomet odjeknuo je nogometnim svijetom
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 03. veljača 2024. 13:47

Svakog prijelaznog roka dogodi se nekoliko transfera koji začude nogometni svijet. Ništa drugačije nije bilo niti ove zime, a španjolski AS je sastavio popis najvećih iznenađenja ovog prijelaznog roka. Na popisu od 13 igrača se našlo i ime Ivana Perišića čiji je povratak u Hajduk iznenadio nogometne pratitelje širom svijeta.

O povratku Perišića u Hajduk napisali su: "Stari roker se vraća kući. Nakon više od desetljeća u europskoj eliti, Perišić se vratio u klub u kojem je trenirao. Splitski Hajduk posudio je igrača koji je otišao kao dijete, a vraća se kao legenda. Jedini problem: u rujnu mu je puknuo križni ligament i neće zaigrati tako brzo."

image

Ivan Perišić

Miro Gabela/Hajduk.hr

Datum Perišićeva povratka još nije poznat, ali je njegov dolazak u Hajduk unatoč tome odjeknuo nogometnim svijetom. Osim Perišića na popisu su još, između ostalih, Jerome Boateng, Borja Iglesias, Donny van de Beek, Gio Reyna itd.

Zanimljivo, Perišić će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečne plaće, baš kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao nešto ranije u ovom prijelaznom roku. Obojica su potpisala ugovor sa simboličnom plaćom. Osim toga, Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupine europskih natjecanja te pravo odlaska u oba naredna prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac određen zasad nepoznatom visinom klauzule.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 14:36