Ivan Perišić

 MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Marco Canoniero/shutterstock Editorial/profimedia
PRATI SE SVAKI KORAK

Split je poludio za Perišićem: Stražare mu pred kućom, uhode suprugu, analiziraju gdje pere plahte...

Hrvatski reprezentativac ne može otići ni na izložbu bez da bude uslikan
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 09. srpanj 2023. 11:20

Nastavlja se u Splitu pomama za Ivanom Perišićem, gdje god se pojavi taj igrač Tottenhama i po mnogima buduće pojačanje Hajduka, navijači bijelih“ igraju svoj pressing. Kad ga uoče sa sinom u nekom kafiću na Cankarevoj poljani ili kako trenira na padinama Marjana, kreću objave i najave. Eto u ponoć između subote i nedjelje uslikan je prigodom posjete izložbe likovnjaka Matka Mijića u Galeriji malih formata u Bolu.

image

Ivan Perišić

Robert Pešutić

Istovremeno se pred Peršićevom kućom smjenjuju dežurni kako bi objavili da je izašao ili se vratio svojem domu. Uzbudljiva je poruka jednog sveznadara, koja kola među navijačima:

- Jedna žena koja drži praonicu rublja i posteljine javila je da je Josipa Perišić, supruga igrača, dopremila na pranje gomilu zimske robe i lancuna, pa se zaključuje: zašto bi usred ljeta dala plahte na pranje u slučaju da neće zimi biti u Splitu.

Prave se razne kalkulacije, objavljuju kombinacije. Na primjer, Perišić čeka razvoj situacije s londonskim klubom, koji ga želi prodati, pa ako se to ne dogodi onda bi ga djelomično isplatili za preostalu godinu ugovora; kako Perija ima godišnja primanja od jedanaest milijuna eura, dogovorit će se s vlasnikom kluba Danielom Levyjem oko isplate, takozvanu „bonu uscitu“, to jest uobičajeni „dobar izlaz“ na 50 posto vrijednosti jednogodišnje gaže, to jest bit će mu isplaćeno cca pet milijuna eura; tako će Perišić zadovoljan zarađenim doći u Hajduka.

Sva ta nagađanja i iščekivanja bit će euforično dočekana u slučaju da Perišić zaista prelomi i održi obećanja povratka u bijeli tabor. Međutim, ne dogodi li se takav rasplet, masa navijača Hajduka ostat će preneražena, frustrirana, nezadovoljna, jer su do sada na Poljud stigli Šarlija i Dajaku. Takvo okončanje enigme Perišić dovelo bi u tešku poziciju vodstvo kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 22:10