ANP/DDP USA/PROFIMEDIA Anp/Ddp Usa/Profimedia
JAVLJAJU FRANCUZI

Sprema se velika čistka, klub više ne računa na bivšeg Vatrenog: Hoće li u Dinamu iskoristiti priliku?

Priprema se velika čistka u redovima francuskog velikana, a jedan od igrača na listi je i Lovren
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2024. 14:44

Bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren već neko vrijeme ne uživa status prvotimca u francuskom Lyonu. Prema pisanju L‘Equipea, u klubu su već počeli planirati za sljedeću sezonu, a sportski direktor nema u planovima Hrvata za sljedeću sezonu.

Osim Lovrena, u planovima kluba nisu ni vratar Anthony Lopes, te veznjak Rayan Cherki. Cherki bi klub trebao napustiti uz određenu odštetu, dok će Lopes i Lovren otići kao slobodni igrači. Lovren je već ove zime bio blizu odlaska iz Lyona, a tada se spominjao transfer u Dinamo. Lovren nije imao ništa protiv dolaska u modri klub, a prepreka koja je spriječila posao bila je prevelika plaća koju je Dinamo morao preuzeti.

image
MOURAD ALLILI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Mourad Allili/sipa Press/profimedia

U ovom slučaju, Lovren će se moći dogovoriti s klubom oko novog ugovora, pa tako postoji i realna mogućnost da obje strane ponovno na ljeto popričaju o potencijalnom transferu. Postavlja se pitanje hoće li nova struja na čelu s Velimirom Zajecom htjeti prakticirati potpisivanje starijih iskusnih igrača poput Lovrena, ali u slučaju da je interes obostran transfer bi trebao biti izvediv...

Linker
27. travanj 2024 15:34