Lazar Samardžić

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
NA POMOLU POSAO

Srpski reprezentativac kojeg je ‘Piksi‘ preoteo Nijemcima pred transferom karijere, na korak je od velikana

Rođen je u Berlinu i nogometnu je karijeru započeo u Herthi, ali nije se dugo zadržao
Piše: SNObjavljeno: 29. srpanj 2023. 18:53

Prema navodima talijanskih medija, srpski nogometni reprezentativac Lazar Samardžić nadomak je transfera u redove milanskog Intera.

Samardžić je 21-godišnji veznjak Udinesea, a Fabrizio Romano tvrdi da je aktualni viceprvak Europe poslao službenu ponudu za njegovo dovođenje tešku 15 milijuna eura plus Giovanni Fabbian koji bi se trebao preseliti u redove Udinesea. Odgovor iz Udina očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

Samardžić je rođen u Berlinu i nogometnu je karijeru započeo u Herthi, ali je nakon svega tri utakmice u seniorskoj konkurenciji prešao u RB Leipzig. Tamo nije uspio ostaviti dublji utisak, pa je prešao u Udinese u kojem je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača. Interes za dovođenjem Samardžića navodno su pokazali i Milan i Juventus, ali je Inter pobijedio u borbi talijanskih velikana.

Iako je ranije tijekom karijere igrao za različite uzraste njemačke reprezentacije na kraju je odlučio prijeći pod srpsku zastavu nakon razgovora s Draganom ‘Piksijem‘ Stojkovićem i predstavnicima Saveza i dosad je skupio dva nastupa u dresu ‘Orlova‘.

Linker
27. travanj 2024 18:37