CESAR MANSO Afp
DETALJI ISPLIVALI NA POVRŠINU

Stigla je potvrda, ovaj transfer bi promijenio nogomet: ‘Odbili smo ponudu od 250 milijuna eura‘

Umjesto prodaje, Yamala čeka novi ugovor sa znatno povećanom plaćom
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. listopad 2024. 10:32

Paris Saint-Germain ljetos je tražio zamjenu za Kyliana Mbappéa te je poslao bogatu ponudu na adresu Barcelone. Parižani su željeli dovesti fenomenalnog tinejdžera Laminea Yamala za kojeg su ponuditi čak 250 milijuna eura.

O toj je ponudi ljetos pisao Mundo Deportivo, koji je naglasio kako je PSG spreman srušiti vlastiti rekord, onaj od 222 milijuna eura, koliko je Barceloni svojedobno platio za Neymara Juniora.

Naknadno je priču potvrdio i talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano, otkrivajući kako se sve dogodilo prije prijelaznog roka, između travnja i svibnja.

image
CESAR MANSO Afp

O toj temi u četvrtak je progovorio i Barcelonin predsjednik Joan Laporta. On je potvrdio da je klub primio unosnu ponudu za svog wunderkinda, ali nije spomenuo ime kluba. S obzirom na sve ranije informacije, jasno je da je bila riječ o PSG-u.

- Dobili smo ponudu vrijednu 250 milijuna eura za Yamala, i odbili smo je – kazao je Laporta.

image
LLUIS GENE Afp

Marca je pak izvijestila kako katalonski klub priprema bogati ugovor za svoju mladu zvijezdu koja će 13. lipnja 2025. napuniti 19 godina. Tada će moći potpisati produljenje ugovora do 2030. godine, a očekuje se da će dobiti i značajno veću plaću...

Linker
18. listopad 2024 10:33