MALCOLM MACKENZIE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Malcolm Mackenzie/prosports/shutterstock Editorial/profimedia
NOVI MODRI

Sve je gotovo, na Maksimir stiže novo pojačanje: Dinamo je dogovorio posao s Anderlechtom!

Iako je još u petak obavio sve liječničke preglede došlo je do manjih komplikacija
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2023. 20:49

Dinamo je riješio problem lijevog beka. U nedjelju predvečer definitivno je dogovoren transfer Ukrajinca Bogdana Mihaljičenka. Inače, on je već nekoliko dana u Zagrebu, obavio je i liječnički pregled, ali došlo je do zapleta u pregovorima između Dinama i Anderlechta, pa je čak izgledalo da bi transfer mogao propasti.

Međutim, ipak se pronašao modus operandi i Dinamo je dobio igrača koji po Transfermarktu vrijedi 4 milijuna eura, a prošle sezone je proveo u Šahtaru, trenirao ga je Igor Jovičević.

Mihaljičenko bi u ponedjeljak trebao potpisati ugovor s Modrima, isto kao i Japanac Takuro Kaneko. Barem na papiru Dinamo je tako riješio problem lijevog beka. Do sada se potrošilo više od 5 milijuna eura na Bočkaja, Štefulja i Čabraju, a na kraju je lijevog beka igrao Robert Ljubičić, vezni igrač.

Dolazak Mihaljčenka svakako je dobra vijest za Ljubičića, jer se sad vraća na svoju prirodnu poziciju u veznoj liniji. Možemo kazati da je dolaskom Mihaljičenka Dinamo dobio dva pojačanja, jedno na lijevom beku, a jedno u veznoj liniji, jer ‘modri ‘čupavac to svakako jest‘.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. rujan 2024 04:12