RONALD GORSIC Cropix
TVRDE ŠPANJOLCI

‘Sve je izgledniji Livakovićev transfer u ovaj klub, on smatra da je to idealna opcija za nastavak karijere‘

Otkupna klauzula u Dinamu iznosi 10 milijuna eura, uskoro se očekuje i službena ponuda
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. svibanj 2023. 11:56

Sve je izglednije da će hrvatski reprezentativni vratar promijeniti klub. Nakon što je godinama odlično branio u Dinamu, pred Dominikom Livakovićem je novi izazov, a sve su jače indicije da bi karijeru mogao nastaviti u Španjolskoj.

Ozbiljno je za jedinicu Vatrenih zagrizao Villarreal, koji je u ovom trenutku najbliže angažmanu Livakovića. U početku ta opcija nije bila previše izgledna, ali postaje sve realnija.

Novinar španjolskog Asa Javier Mata ističe da "unatoč glasinama i zanimanju drugih klubova, Livaković misli da je Villarreal idealan za sljedeći korak u njegovoj karijeri‘‘, te dodaje kako hrvatskog vratara zastupa agencija CAA Stellar, kao i napadača Žute podmornice Yeremija Pina.

image
RONALD GORSIC Cropix

Livakovićeva otkupna klauzula u Dinamu iznosi 10 milijuna eura, a u Villarrealu će pokušati pronaći najbolji i najpovoljniji način za angažman ponajboljeg vratara Svjetskog prvenstva u Kataru. Nismo, doduše, sigurni koliko su u Maksimiru spremni na pregovore, no izvjesno je da će trener Modrih Igor Bišćan uskoro u potragu za Livakovićevim nasljednikom...

Linker
24. travanj 2024 00:59