Slavlje nogometaša Dinama

 GORAN STANZL/PIXSELL
NA IZLAZNIM VRATIMA

Talijani plasirali senzaciju: Bišćanovo otkriće napušta Dinamo, na stolu ponuda od čak 10 milijuna eura!?

Mladi veznjak nakon sjajne bi sezone mogao napustiti hrvatskog prvaka
Piše: SNObjavljeno: 08. srpanj 2024. 12:46

Petar Sučić. To ime debelim je slovima upisano u bilježnicama nogometnih skauta nakon sjajne sezone u kojoj se uspio prometnuti u standardnog prvotimca zagrebačkog Dinama.

Prvu nagradu mladi veznjak već je dobio u vidu poziva Hrvatskog nogometnog saveza, a u nekom logičnom slijedu uskoro bi trebao doći i transfer u neki "veći" klub. Doduše, pitanje je smatra li struka u Maksimiru da je Sučić došao do svojevrsnog maksimuma u Dinamu ili ono vjerojatnije - da ga trebaju zadržati, nastaviti razvijati i naposljetku prodati za nešto veći iznos od onog kojeg bi mogli zaraditi da ga se danas odluče prodati.

Kako god, u talijanskim medijima pojavila se informacija da je za mladog veznjaka Modrih zainteresiran novopečeni talijanski prvoligaš Como! Navodno se barata cifrom od 10 milijuna eura, a klubovi su blizu dogovora.

Iz naših izvora saznajemo kako je istina ipak malo drugačija. Dinamo je za igrača kojeg Transfermarkt procjenjuje na tri milijuna eura dobio ponudu od 8 milijuna eura i trenutno je sve pod razmatranjem, zasad nema konačnog odgovora iz kluba.

Radi se o klubu koji se pod trenerskom palicom slavnog španjolskog nogometaša Cesca Fabregasa vratio u elitni rang talijanskog nogometa nakon 21 godine i koji želi napraviti ozbiljnu priču.

U prilog tome idu i imena koja cirkuliraju medijskim prostorom kao njihova potencijalna pojačanja. Andrea Belotti, Pau Lopez, Mauro Icardi, Raphael Varane, Mats Hummels... Više nego dovoljno.

Hoće li dio te priče postati i Petar Sučić, uskoro bismo trebali saznati...

image

Petar Sučić

GORAN MEHKEK Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. kolovoz 2024 06:36