GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
NA OTOKU POPUSTILI

Talijani tvrde: Dogodio se preokret, Englezi se više ne žele baviti Vlašićem, ali evo koliko traže za Vatrenog

Talijani su ovu vijest doživjeli kao neočekivani preokret i kao jasan signal West Hama da se više ne žele baviti Vlašićem
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 31. srpanj 2023. 19:36

Nikola Vlašić korak je bliže povratku u Torino. Nakon što je West Ham više od mjesec dana bio čvrstog stava da ga Torino mora platiti fiksnih 13 milijuna eura, Iz Italije stižu ohrabrujuće vijesti za hrvatskog ofenzivca. Tako barem tvrdi talijanski Tuttosport.

Englezi su pak stava da je Vlašićev "razgovor" s Davidom Moyesom urodio plodom, te da je West Hamov trener odlučio popustiti, jer na Vlašića ionako ne računa. Stoga je sportski direktor Čekićara Tim Steidten poručio Torinu da je spremni pregovarati o novoj ponudi. Što znači da Torinov sportski direktor Davide Vagnati ima novu priliku.

Ostaje vidjeti koliki mu je budžet za dao Torinov vlasnik Urbano Cairo i hoće li nova ponuda biti veća od prethodne, koja je navodno iznosila devet milijuna eura.

Talijani su ovu vijest doživjeli kao neočekivani preokret i kao jasan signal West Hama da se više ne žele baviti Vlašićem, te da su spremni ipak opipljivije popustiti. Ali i da bi bila realna ponuda od 10 milijuna eura. Podsjećamo, West Ham je Vlašića doveo iz CSKA prije točno dvije godine, te ga je platio 30 milijuna.

Linker
02. prosinac 2023 18:47