GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
FRUSTRIRAN JE

Talijani tvrde: Žestoki ispad Nikole Vlašića, Vatreni se posvađao s trenerom i poručio - pustite me, želim otići

Hrvatski reprezentativac im je navodno sve u lice rekao – želi transfer pod svaku cijenu
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 28. srpanj 2023. 14:40

Nikako da se završi transfer sapunica Nikole Vlašića. Hrvatski reprezentativac velika je želja trenera Jurića i želi ga vratiti nazad u Torino, ali pregovori između West Hama i talijanskog kluba nimalo ne napreduju.

Zadnje poznate informacije bile su da je Torino spreman platiti devet milijuna eura za Vlašićeve usluge, nakon što su odbili platiti klauzulu od 13 milijuna koja je umetnuta kao opcija otkupa tijekom prošlogodišnje posudbe.

Prema talijanskom Tuttosportu, cirkus ovoga transfera ostavio je Vlašića jako frustriranim, toliko da je imao žestoki ispad pred trenerom kluba Davidom Moyesom i sportskim direktorom Timom Steidtentom. Vlašić im je navodno sve u lice rekao – želi otići iz West Hama. Zna da trener ne računa na njega u dovoljnoj mjeri kako bi on želio te je zatražio rješenje situacije.

Stav engleskog kluba ostao je jasan, žele bolju ponudu od dosad spomenutih devet milijuna eura, ali ono što Vlašića jako smeta je nedostatak komunikacije točnog iznosa koji bi bio prihvatljiv. U međuvremenu Vlašić nastavlja trenirati s West Hamom, iscrpljen i frustriran što nema riješenu budućnost.

Linker
04. prosinac 2023 18:14