ZELJKO PUHOVSKI Cropix
PREGOVORI SU U TIJEKU

Talijanski velikani opasno zagrizli za Dinamovog dragulja od 25 milijuna eura, u igru se uključio i Arsenal

Talijani pišu kako bi se uskoro mogao realizirati najveći transfer Modrih u povijesti
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 15:46

Već je dugo poznato kako je Josip Šutalo najvruća Dinamova transfer tema. Svi uvjeti za njegov transfer se znaju, cijena je 25 milijuna eura, a unatoč tome što će za Šutala traži cifra kojom će vjerojatno postati najveći izlazni transfer u povijesti Dinama, interesa za stopera ne manjka.

Prema navodima Corriere dello Sport, tri kluba su najozbiljnije zagrizli – Arsenal, Napoli i Fiorentina, koja je navodno najkonkretnije pristupila realizaciji transfera. Talijani su ponudili 15 milijuna eura za usluge Modrog igrača, što je Dinamo naravno odbio, ali klub je i dalje u kontaktu s hrvatskim prvakom i pregovori se nastavljaju.

Poznato je da su Napoli i Arsenal dosta financijski moćniji od Fiorentine, pa ostaje vidjeti mogu li oni zadovoljiti Dinamove apetite rekordnom ponudom.

Dinamo je trenutno u fokusu na uzvratni susret s Astanom u Kazahstanu, nakon čega će se ponovno početi razgovarati o eventualnim odlascima i dolascima. Ponuda ima i za Luku Ivanušeca i Dominika Livakovića, dok su se glasine oko Petkovića ipak malo stišale.

Linker
27. travanj 2024 16:49