Marc Cucurella

 KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
‘VRIME JE‘

Tottenham se priprema na odlazak Perišića, stiže im najskuplji lijevi bek u povijesti?

Za razliku od Španjolca, Vatreni je odigrao 11 utakmica više i upisao čak 10 asistencija više
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2023. 10:12

Maštu Hajdukovih navijača proteklih je dana zagolicala vijest o potencijalnom povratku Ivana Perišića na Poljud. Iako 34-godišnji hrvatski reprezentativac ima važeći ugovor s Tottenhamom do kraja lipnja iduće godine, izvjesno je kako iduće sezone neće nositi dres londonskog kluba.

Prema pisanju stranice Football Transfers, Spursi su se već okrenuli potrazi za novim rješenjem na lijevoj strani, pa su tako danas lansirali vijest o interesu za braničem Chelseaja Marcom Cucurellom. Španjolski lijevi bek deset je godina mlađi od Perišića, a na Stamford Bridge je stigao prošlog kolovoza iz Brightona za 65 milijuna eura, što je rekordna odšteta za lijevog beka u povijesti nogometa, a klub ga se, navodno, želi riješiti već nakon premijerne sezone.

Dok je Španjolac odigrao 33 utakmice u sezoni za Bluese, upisavši dvije asistencije, Perišić je odigrao 44 susreta i upisao čak 12 asistencija. S obzirom na to kako se Tottenham okreće novim rješenjima, i ovo bi mogao biti znak kako je Vatreni sve bliže ponovnom dolasku u bijeli dres. Hoće li to biti i istina, pokazat će idući dani...

Linker
20. svibanj 2024 00:03