ODD ANDERSEN Afp
BIVŠI DINAMOVAC MIJENJA KLUB

Transfer-sapunica Danija Olma: Bayern će ga dovesti ovog ljeta, ali samo ako propadne ovaj transfer

Izvjesno je da će bivši dinamovac napustiti Leipzig u ovom prijelaznom roku
Piše: SNObjavljeno: 26. lipanj 2024. 12:39

Dani Olmo u Leipzigu je već četiri i pol sezone, u Njemačkoj je osvojio kup i superkup, došao do svojevrsnog vrhunca te je izvjesno da će ovog ljeta napustiti njemačkog prvoligaša.

Puno se u španjolskim medijima pisalo o ozbiljnom interesu Barcelone i konkretnim pregovorima sportskog direktora Deca s Olmovim agentima, no u ovom je trenutku izglednije da će bivši igrač Dinama ostati u Njemačkoj. Bayern želi Olma, visoko mu je na listi prioriteta ovog ljeta, ali - iza Xavija Simonsa!

Prema pisanju Fabrizija Romana, Bavarci odugovlače s konkretnim potezima vezanim za dovođenje Olma zato što čekaju kako će se razviti situacija s nizozemskim reprezentativcem i igračem PSG-a. Xavi Simons zainteresiran je za posudbu, no možda će u cijeloj priči problem što i Parižani razmišljaju isključivo o posudbi, jer pitanje je što Bayern ustvari želi - igrača za jednu sezonu, kojeg bi potencijalno mogli razviti samo kako bi ga PSG skupo prodao, ili igrača za "duge staze" koji se uklapa u klupsku strategiju.

image
ODD ANDERSEN Afp
image
JAN WOITAS Dpa Picture-alliance Via Afp
image
CHRISTOF STACHE Afp

Sljedeći problem moglo bi biti upravo to Bayernovo odugovlačenje, jer ako Olmo zna da Bavarci žele nekoga više nego njega, možda se zainati i ode negdje drugdje...

Olmova transfer-saga se nastavlja, a do neke službene note gotovo sigurno ćemo morati pričekati do kraja Eura u Njemačkoj s obzirom na to da izgleda da bi se Olmo, zajedno s Furijom, mogao dugo zadržati tamo. Možda i do kraja.

image
OGUZ YETER Anadolu Via Afp

Linker
26. lipanj 2024 15:27