JEAN CATUFFE Dppi Via Afp
VJEROJATNOST - STO POSTO?!

Transfermarkt opet ‘poludio‘, tvrde da u Hajduk sigurno stiže nizozemski reprezentativac od 40 milijuna eura

Stranica bilježi i glasine novinara o mogućim transferima te potom izračuna vjerojatnost transfera
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. srpanj 2023. 19:17

Transfermarkt je vodeća stranica za sve informacije koje možete zamisliti o igračima i klubovima u najpopularnijem sportu na planetu. Procijenjene vrijednosti, povijest transfera, statistika i sve ostalo. Kada želite saznati neke podatke o bilo kojem igraču u nogometu, Transfermarkt je gotovo uvijek najbolje mjesto.

image

Virgil van Dijk, Xavi Simons, Frenkie de Jong, Cody Gakpo

KOEN VAN WEEL Anp Via Afp

Isto tako, stranica bilježi i glasine i objave novinara o mogućim transferima te onda izračuna vjerojatnost transfera u postotku. Tako se danima pratila mogućnost Perišićevog prijelaza u Hajduk koju je stranica držala na više od 80 posto, ponajprije zbog objava talijanskih novinara Di Marzija i Schire koji su tvrdili da je transfer zgotovljen, piše Slobodna Dalmacija.

No, da Transfermarkt treba poraditi na svojoj računici, najbolje govori vijest od prije par dana kada je Hajduk bio favorit za dovođenje vratara Davida de Gee, u što je stvarno teško povjerovati. Ako je bilo za vjerovati podacima Transfermarkta, vjerojatnost da de Gea prijeđe u Hajduk je bila 46 posto.

image

Josip Šutalo i Xavi Simons

KOEN VAN WEEL Anp Via Afp

Evo, poznata stranica je opet "poludjela", a novo navodno pojačanje Hajduka vrijedi čak 40 milijuna eura. Riječ je o Xaviju Simonsu, 20-godišnjem Nizozemcu koji je proteklu sezonu odigrao odlično u dresu PSV-a s 19 golova u 34 nastupa. Ovaj put Transfermarkt tvrdi da je transfer gotova stvar, sto posto, Simons je po njima već novi igrač Hajduka.

image
Screenshot/Transfermarkt
image
Screenshot/Transfermarkt
image
Screenshot/Transfermarkt

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 00:32