Michele Šego

 PAUN PAUNOVIC Cropix
BUDUĆNOST KLUBA

Tri potpisa u jednom danu: Varaždin ugovorima vezao bivšeg hajdukovca, mladog napadača...

Tri standardna prvotimca varaždinskog prvoligaša danas su produžila ugovore
Piše: M. DjakObjavljeno: 13. studeni 2023. 17:04

Varaždin je odlučio produžiti ugovore nekolicini svojih igrača. Tako su Niko Domjanić, Michele Šego i Antonio Boršić produžili vjernost klubu do ljeta 2026. godine.

Niko Domjanić produkt je varaždinske škole nogometa. Ovaj 20-godišnji napadač standardni je član momčadi Marija Kovačevića. Iako ove sezone nije bio među strijelcima u službenim utakmicama, uprava varaždinskog kluba vjeruje kako će ovaj mladi napadač biti od velikog značaja za budućnost kluba.

Michele Šego najprije je u Varaždin došao iz splitskog Hajduka, a nakon 25 utakmica u kojima je zabio sedam pogodaka i podijelio devet asistencija, Varaždin je odlučio i službeno potpisati Šegu. Nastavio je s dobrim igrama za svoju momčad, te je Šego također stavio potpis na novi ugovor.

Antonio Boršić stigao je u redove Varaždinaca ovog ljeta iz novog prvoligaša Rudeša. Dosad je nastupio 13 puta ove sezone, jedan je od standardnih članova momčadi Marija Kovačevića, koji ga u većini slučajeva koristi u prvih 11, te je u tom razdoblju asistirao za dva pogotka i zaradio jedan žuti karton. Upravo zbog toga Boršić i Varaždin odlučili su produžiti suradnju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 15:34