Mateo Kovačić i Joško Gvardiol

 Matt West/shutterstock
PRIKLJUČIO BI SE LIVAKOVIĆU

Turci objavili najluđu glasinu dosad: Mourinho želi jednog od ključnih Vatrenih, zna se da ga obožava

Prošlog je ljeta stigao na Etihad i postao jedan od ključnih Guardiolinih igrača u pohodu na novu titulu
Piše: SNObjavljeno: 20. srpanj 2024. 16:25

Turski su mediji objavili potencijalnu transfer bombu. Naime, Jose Mourinho navodno silno želi dovesti veznjaka Manchester Cityja i hrvatske nogometne reprezentacije Matea Kovačića. Poznato je kako je slavni Portugalac veliki poklonik Mateove igre, stoga ta priča možda i nije sasvim neobična kako se u prvu ruku čini.

image

Jose Mourinho i Mateo Kovačić

MATTHEW CHILDS Afp

30-godišnji Kovačić prošlog je ljeta stigao na Etihad iz Chelseaja kao zamjena za Ilkaya Gundogana i postao je jedan od ključnih Guardiolinih igrača u pohodu na novu titulu Premiershipa. Međutim, sada se klubovi pojačavaju za novu sezonu i Mourinho bi rado vidio veznjaka Vatrenih u Fenerbahçeu gdje bi se pridružio našem Dominiku Livakoviću.

Jose ‘The Special One‘ Mourinho, koji je dvaput vodio Chelsea i jednom Tottenham tijekom nezaboravnog perioda u Premiershipu, više je puta istaknuo da se divi Kovačiću. No, Kova ima još tri godine do kraja ugovora sa Cityjem.

image

Mateo Kovačić i Dominik Livaković

SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Mateo Kovačić prošle je sezone za City upisao 46 nastupa u svim natjecanjima. Tijekom svoje karijere igrao je u Real Madridu, Interu iz Milana i Chelseaju te je osvojio četiri Lige prvaka.

Ipak, treba imati na umu da se radi o vijesti koju su plasirali turski mediji. Oni su poslovično skloni senzacionalizmu i dvojbenim informacijama tako da ćemo zasad samo pratiti razvoj situacije.

Linker
01. rujan 2024 07:02