Niko Janković i Martin Baturina (desno)

 RONALD GORSIC Cropix
TKO JE TU LUD?

U Dinamu su se samo nasmijali: Susjedi za smiješnu cifru žele odvesti jednu od najvećih nada hrvatskog nogometa!

Neslužbeno doznajemo kako su u Dinamu za mladog dragulja već dobivali ponude veće i od 15 milijuna eura
Piše: SN/D. OlivariObjavljeno: 15. studeni 2023. 17:27

Kako piše talijanska La Gazzetta dello Sport, Atalanta bi u svoje redove željela dovesti - Martina Baturinu. Ugledni talijanski dnevnik piše kako skauti kluba iz Bergama redovito prate izvedbe 20-godišnjeg veznjaka Dinama, a od ovoga mjeseca novog člana Dalićevih Vatrenih.

Radi se, naravno, o jednom od najvećih dragulja ne samo Dinama, nego i hrvatskog nogometa, igrač je to kojem mnogi predviđaju veliku karijeru, a na Maksimir zbog njega dolaze skauti najvećih europskih klubova.

image

Martin Baturina

RONALD GORSIC Cropix

Neslužbeno doznajemo kako su u Dinamu za mladog dragulja već dobivali ponude veće i od 15 milijuna eura, a koje realno nisu niti razmatrali jer smatraju da Martin već u ovom trenutku vrijedi puno, puno više.

Transfermarkt Baturinu procjenjuje na 15 milijuna eura, a kako Gazzetta donosi, Atalanta je za njega pripremila oko 13 milijuna. To je cifra na koju bi se u Dinamu vjerojatno samo slatko nasmijali.

Baturina je u prošloj sezoni doslovno procvjetao u prvoj momčadi Dinama, postigavši šest​ golova i 13 asistencija u 34 utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. listopad 2024 10:51