Lovre Kalinić i Bruno Petković

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
NE ODLAZI MU SE IZ SPLITA

U Hajduk stigla ponuda za jednog od kapitalaca. Ekspresno je odbio klub s 30 milijuna navijača

U vrataru Bijelih vidjeli vratarsko rješenje, no ta im se želja, po svemu sudeći, neće ispuniti
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2024. 15:00

Pripreme Hajduka za novu sezonu teku u punom jeku. Dok igrači pod palicom Gennara Gattusa bruse formu za prvi europski test, sraz protiv HB Torshavna s dalekih Farskih Otoka, novopečeni sportski direktor, Nikola Kalinić, aktivno radi na popunjavanju kadrovske križaljke.

Dok su u fokusu hajdukovaca primarno pojačanja, kako navodi Dalmatinski portal, prije nekoliko dana moglo je doći i do odlaska jednog od stožernih igrača. Ipak, Lovre Kalinić odlučio je ostati u klubu. 34-godišnji vratar dobio je ponudu od iranskog Persepolisa, međutim istu je odbio. Iranci su, nakon što su se razišli s Alirezom Beiranvandom, u vrataru Bijelih vidjeli vratarsko rješenje, no ta im se želja, po svemu sudeći, neće ispuniti.

Persepolis je inače jedan od najpopularnijih klubova u Aziji, krasi ga više od 30 milijuna navijača, a kojeg je kroz povijest predstavljala nekolicina Hrvata. S klupe su Persepolis svojedobno vodili Branko Ivanković, Stanko Poklepović i Tomislav Ivić, dok se od igračkih angažmana pamte epizode vratara Bože Radoševića i napadača Maria Budimira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. srpanj 2024 15:00