GORAN MEHKEK Cropix
VELIKI TRANSFER NA POMOLU

U Maksimir stigla ponuda koju neće moći odbiti? Evo vam tih 10 milijuna, želimo Livakovića - odmah!

Za razliku od ponude Fenerbahčea, ova sadrži detalj zbog kojeg aklamacijom mora biti prihvaćena
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 19:08

Prema pisanju specijaliziranog talijanskog portala za nogometne transfere, Tuttomercatoweba, Ivan Rakitić dobit će novog suigrača u svlačionici. Sevilla je u potrazi za nasljednikom Yassinea Bounoua koji je pred sve izvjesnijim transferom u Bayern, a izbor je pao na Dominika Livakovića.

Klub iz Andaluzije navodno je na Maksimir već poslao deset milijuna eura "tešku" ponudu za jedinicu reprezentacije Hrvatske. Podsjetimo, Livaković je prema navodima nekih izvora već bio na korak do transfera u turski Fenerbahče, koji ga vidi kao dugoročnu opciju na svojim vratima. No, iz Dinama imaju jasan cilj - zadržati stožerne igrače barem do uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka koja se igra za dva tjedna.

Fenerbahče je Dinamu ponudio 8 milijuna eura fiksno plus 2 kroz bonuse, a ovu ponudu na Maksimiru neće moći odbiti. Ako je točno da je Sevilla ponudila fiksnih 10 milijuna, toliko je i izlazna klauzula u Livakovićevom ugovoru s Dinamom. Dakle, tko ponudi "desetku" fiksno, ima pravo odmah ući u pregovore oko osobnih uvjeta sa samim igračem.

Ostaje za vidjeti kako će reagirati vratar Dinama i Vatrenih, je li priča sa Sevillom realna i hoće li ga DInamo uspjeti zadržati još petnaestak dana...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 15:57