DAMIR KRAJAC Cropix
POČELA JE UTRKA

Ugledni insajder: Real Madrid želi Baturinu, u priču se upleo Modrić. U igri je i gigant s Otoka

Patrick Berger, novinar Sky Sporta, objavio je dosad najzanimljiviju glasinu o Martinu Baturini
Piše: SNObjavljeno: 19. rujan 2024. 21:44

Iako se očekivalo da će se završetkom prijelaznog roka bura oko budućnosti Martina Baturine pomalo stišati, ‘vjetar‘ je zadnjih dana počeo fijukati jače nego ikada. Talentirani hrvatski veznjak, prema pisanjima brojnih eminentnih imena, na radaru je više europskih velikana.

A veliku bi ulogu u njegovom dovođenju, ni manje ni više, mogao odigrati i Luka Modrić. Objavio je to Patrick Berger, novinar uglednog Sky Sporta, koji doznaje da je upravo kapetan Vatrenih predložio čelnicima Real Madrida neka razmotre opciju dovođenja Baturine.

Kraljevski klub, ali i Manchester United, prvi su na traci za angažiranje Baturine, piše spomenuti izvor i ističe da situaciju oko Hrvata nadgleda više klubova, kao i da se sam igrač ljetos odlučio na ostanak, unatoč ponudama Atlética, Rome i Fiorentine.

Nadalje, novinar ESPN-a Ekrem Konur otkrio je da su čelnici Intera, Benfice, Uniteda i Reala poslali skaute na nedavni poraz Dinama od Hajduka na Maksimiru. U glavnom fokusu bio je, naravno, upravo Baturina.

U svakom slučaju, interesa za 21-godišnjim Baturinom ne manjka, naprotiv, on samo raste. Iako su koncem ljetnog mercata s igračem uspjeli ispregovarati ostanak, a pritom dogovorili da Baturina u Zagrebu ostane barem još ovu sezonu, upitno je hoće li se vodstvo Modrih već ove zime moći oduprijeti navali iz Europe. Odbijenicu za Fiorentinu Baturina je mogao ‘prožvakati‘, međutim kada Real i United pokucaju na vrata, to je već druga priča...

Linker
19. rujan 2024 21:45