Robert Mudražija u vrijeme dok je igrao za København

 Lars Moeller/zuma Press/profimedia
NEOČEKIVANI RASPLET

‘Uništio‘ je sezonu Hajduku i Rijeci, a sada ide u susjedstvo? Zekić želi ponajboljeg veznjaka HNL-a

Mudražija je u srpnju prošle godine potpisao za momčad s Kajzerice
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2024. 17:54

Srušio je snove Hajduku, zatim i Rijeci te postao miljenik Dinamovih navijača, iako tada nije nosio modri dres. Riječ je o veznjaku Lokomotive Robertu Mudražiji (27), koji je u ključnim trenucima prošle sezone krojio rasplet domaćeg prvenstva.

Zabio je dva gola Splićanima za pobjedu na Poljudu u ožujku, u utakmici koja je zakotrljala niz lošijih rezultata Hajduka. Zabio je gol i Rijeci krajem travnja, što je za momčad s Kvarnera značilo početak kraja te ispuštanje prvog mjesta.

Iako su mnogi pomislili da bi nakon takvih predstava Mudražija mogao prijeći u neki jači klub, potencijalno i u Dinamo, sada stižu vijesti koje bi mogle iznenaditi mnoge. Kako piše Sport1, Mudražiju želi Sarajevo, klub koji odnedavno trenira Zoran Zekić. Pregovori između kluba i Mudražije u tijeku su te bi uskoro trebalo biti poznato hoće li "Mudri" preseliti s Kajzerice na Koševo.

Mudražija je u svojoj karijeri promijenio dosta sredina, a najveću pažnju definitivno je privukao kada je početkom 2019. godine prešao iz Osijeka u København.

Igrao je još i za Zagreb, Liefering, Rijeku, Olimpiju i Slaven Belupo, a u srpnju prošle godine potpisao je za Lokomotivu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. srpanj 2024 17:59