Lovro Majer

 ANTE CIZMIC Cropix
VATRENA ŽELJA

Uporni Niko Kovač ne odustaje: Evo koliko je bivši izbornik Hrvatske povećao ponudu za Lovru Majera

Jasno su poručili koliko traže za hrvatskog reprezentativca, ali tog iznosa još uvijek nema na stolu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. srpanj 2023. 17:20

Niko Kovač ne odustaje od Lovre Majera. Wolfsburg je poslao Rennesu još jednu, nešto bolju ponudu od one koja je prethodno odbijena. Prema tvrdanjama talijanskog novinara Nicole Schira, Wolfsburg će pokušati zgotoviti posao s 20 milijuna eura fiksnog dijela transfera te još 2,5 milijuna kroz potencijalne bonuse.

image

Lovro Majer

Federico Pestellini/panoramic/profimedia

To je u fiksnom dijelu tek dva milijuna eura više u odnosu na prvu ponudu koju su u Rennesu hladno odbili zbog čega je mala vjerojatnost kako će francuski klub pristati na novi pokušaj njemačkog prvoligaša. Čelnici Rennesa odredili su cijenu za hrvatskog nogometaša od 25 milijuna eura i zasad ju ne kane spuštati. Barem ne previše.

Iza Lovre Majera je, pak, nešto skromnija sezona u Rennesu u odnosu na premijernu. Igrao je u 42 utakmice u svim natjecanjima, od čega je u njih 27 bio starter, zabio tri pogotka i još sedam puta asistirao suigračima za gol. Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procijenjuje na 20 milijuna eura, dva milijuna manje u odnosu na prošlu jesen.

image

Niko Kovač

SWEN PFORTNER Dpa Picture-alliance Via Afp

Wolfsburg je ovog ljeta prilično aktivan na transfer tržištu. Prodali su Felixa Nmecha u Borussiju za 30 milijuna eura te Marina Pongračića u Lecce za dva milijuna, a istovremeno su u ulazne transfere uložili 29 milijuna. I to za samo četvoricu igrača. Po osam milijuna eura plaćeni su dolasci Vaclava Cernyja, Moritza Jenza i Tiago Tomasa, dok je Cedric Zesiger koštao pet milijuna. Samo pet bundesligaških klubova u aktualnom prijelaznom roku za pojačanja je izdvojilo veće iznose od Wolfsburga. Najveći potrošač zasad je Leipzig koji je za nove igrače već izdvojio 126 milijuna eura.

Linker
28. travanj 2024 05:18