Marin Pongračić i Martin Erlić

 ANTE ČIZMIĆ/Cropix
BORBA ZA HRVATA

Vatrenog čekaju na liječničkom, Fiorentina želi upropastiti transfer od 14 milijuna eura

Marin Pongračić je praktično sve dogovorio s Rennesom, no Sky Sports piše o mogućem preokretu
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 13:44

Srpski reprezentativac Nikola Milenković je na izlaznim vratima Fiorentine koja je praktično sve već dogovorila s Nottingham Forestom, a ‘Viole‘ bi željele da zamjena za njega bude hrvatski reprezentativac Marin Pongračić.

Talijanski je Sky Sport objavio kako bi Fiorentina željela dovesti Pongračića čije se ime puno spominje u medijima posljednjih dana. Naime, Pongračić je praktično sve dogovorio s Rennesom i očekuje se da se njegov transfer vrijedan 14 milijuna eura (plus bonusi) i službeno objavi, što se još nije dogodilo.

U Rennesu ga, štoviše, u srijedu i četvrtak već očekuju na liječničkim pregledima nakon što su zadnjih dana rješavali dokumentaciju.

Dok stvar ne bude i službena, u Fiorentini se nadaju kako bi se mogli umiješati u posao i nagovoriti Pongračića da ostane u Serie A. Kontaktirali su njegovog agenta, a konačan odgovor trebali bi dobiti tijekom dana.

image

Marin Pongračić

ANTE ČIZMIĆ/Cropix

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je imao odličnu sezonu u Lecceu koja ga je dovela do mjesta u udarnom sastavu Vatrenih na Euru, a sada i do unosnog transfera.

Linker
07. rujan 2024 02:45