DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
DOZNAJEMO

Velika vijest iz Koprivnice: Slaven Belupo dovodi bivšeg najboljeg strijelca HNL-a

U Koprivnici je upaljen alarm. Klubu prijeti ispadanje iz prvoligaškog društva nakon 28 godina
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2024. 20:43

Predstave i rezultati Dinama u uvodna četiri kola HNL-a dali su nagovijestiti da bi ovo mogla biti jako dosadna sezone u kontekstu utrke za naslov prvaka, dok je kandidaturu za ispadanje iz elitnog hrvatskog društva nakon 28 godina u istom istaknuo Slaven Belupo.

Prvoligaš iz Koprivnice u četiri utakmice osvojio je tek jedan bod i čvrsto, u društvu Osijeka, drži fenjer tablice. Slaven je na otvaranju prvenstva poražen na Poljudu, potom i Šubićevcu, dok je jedini bod osvojio na domaćem terenu protiv Lokomotive, prije nego što će doživjeti još jedan poraz, u Varaždinu.

Očito je da Slaven treba pojačanja, i to neko veliko ime. A može li ono biti zvučnije od bivšeg najboljeg topnika HNL-a? Teško...

Kako saznajemo, Ilija Nestorovski (34) uskoro će postati novi igrač Slaven Belupa. Makedonac koji se u sezoni 2014./15. u dresu zaprešićkog Intera postigao 25 golova i okitio se titulom najboljeg strijelca lige stiže kao slobodan igrač, nakon što se prvog dana srpnja razišao s talijanskim trećeligašem Ascolijem. Inače, Nestorovski je nakon odlaska iz Intera potpisao za Palermo, a igrao je i za Udinese te već spomenuti Ascoli.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Spomenimo i da je 21-godišnji Viktor Kanižaj, bivši igrač mlađih uzrasta Čakovca i Dinama, potom i seniora Lokomotive, potpisao za finski Inter Turku do kraja godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:50