Federico Pestellini/panoramic/bestimage/profimedia
KUHA SE VELIKI TRANSFER?

Velikani se otimaju za Lovru Majera: Nakon Liverpoola hrvatski as na meti velikog hita

‘Lijevonogi Hrvat ima sjajne vještine, brz je i ima oko za pronaći suigrača‘, pišu Englezi
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2023. 14:13

Lovro Majer ponovno je glavna tema na Otoku. Hrvatski veznjak je ove sezone odigrao 49 utakmica za Rennes i Vatrene, no ne dobiva previše prilika za početi utakmice pa bi mogao na ljeto promijeniti sredinu, piše Daily Mail.

Enlgezi tvrde kako za Majerom vlada veliki interes engleskih velikana. Tottenham stalno ima oko na Rennesovom Djedu Spenceu, a sada im je za oko zapeo i Majer. Osim Tottenhama, Majera žele i Arsenal i Liverpool.

‘Inteligentan, tehnički potkovan igrač koji ima bogato iskustvo i igrao je za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je zabio u 4:1 pobjedi nad Kanadom. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić ga jako cijeni, a Majer je zabio i dva gola u Ligi nacija‘, piše Daily Mail pa nastavlja:

‘Majer je u Rennes stigao iz Dinama za 11 milijuna funti plus dodatke, a 2021. godine je potpisao na pet godina. U prvoj sezoni je sve zadivio sa šest golova i devet asistencija što mu je donijelo mjesto u najboljoj ekipi francuske Ligue 1 sezone. Lijevonogi Majer ima sjajne vještine, brz je i ima oko za pronaći suigrača. Rennes će za njega tražiti najmanje 30 milijuna funti.‘

Englezi dodaju kako Majera zastupa Niagara Sports Agency koja pod svojim okriljem ima i Danija Olma iz RB Leipziga, Alvara Moratu iz Atletica i Realovog Nacha.

Linker
29. travanj 2024 05:41