PRESSFOCUS/DDP USA/PROFIMEDIA Pressfocus/ddp Usa/profimedia
FABRIZIO OTKRIVA

Veliki posao na pomolu: U Dinamu nikada nije dobio pravu priliku, a sada u transferu karijere seli u Englesku?

20-godišnji napadač prve nogometne korake napravio je u Moslavini odakle je s 13 godina prešao u Dinamo
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2024. 11:29

Ante Crnac je pred transferom karijere. Kako javlja Fabrizio Romano, nekadašnji Dinamov junior i bivši igrač Slaven Belupa napušta poljski Raków i za čak 11 milijuna eura postaje novi igrač engleskog Norwicha. Dogovor između klubova je odrađen i samo detalji dijele Crnca od odlaska u Englesku.

Crnac je u Raków došao prošlog ljeta iz Slaven Belupa u transferu vrijednom 1,3 milijuna eura. Od tada je za poljski klub skupio 40 nastupa u kojima je zabio devet golova i dodao šest asistencija. Nedavno se pisalo da je za njega zainteresiran njemački Werder, ali će Crnac izgleda put Otoka gdje će pojačati Norwich.

20-godišnji napadač prve nogometne korake napravio je u Moslavini iz Kutine odakle je s 13 godina prešao u Dinamo. Tamo nije dobio pravu priliku te se u zimu 2022. godine pridružio Slaven Belupu iz kojeg je otišao u već spomenuti Raków.

Norwich se trenutno nalazi u Championshipu, odnosno drugom rangu engleskog nogometa. No, Kanarinci se svake godine bore za promociju u Premier ligu i nije nemoguće da tamo zaigraju već iduće sezone.

Linker
05. rujan 2024 11:16