Gabriel Rukavina

 GORAN MEHKEK Cropix
PROMJENA PLANA

Veliki preokret na Maksimiru: Dinamo odbija milijune i svog talenta šalje u redove sljedećeg HNL protivnika

Tada se Gabrijelu i njegovoj obitelji ta ponuda nije dopala, ali izgleda da je s vremenom postala zanimljiva
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 31. siječanj 2024. 18:03

Još za vrijeme Dinamovih priprema u Rovinju, probila se priča da je član MLS-a LA Galaxy poslao ponudu za mladog Dinamovog talenta Gabrijela Rukavinu. Ona je iznosila 3 milijuna eura. Međutim, Dinamo ju je - odbio. Nakon pripremne utakmice s Celjem, trener Sergej Jakirović tada je kazao:

- On nije igrao jer ima službenu ponudu iz MLS-a. Poučen iskustvom, bolje mi je ne čačkati da se nešto ne dogodi, vidjet ćemo hoćemo li uspjeti dobiti veću ponudu.

U međuvremenu, Dinamo je poslao ‘protuponudu‘ preko ‘velike bare‘ koja je iznosila 3,5 milijuna eura. Podsjeća li vas to na ‘slučaj Ljubičić‘? Pa naravno, ne može za tri, ali za 500 tisuća više uz neke bonuse, zašto ne? Onda je ta priča malo zastala, međutim iz samo jednog razloga. Modri klub se samo koncentrirao na prijelazne rokove u Europi. No, ne znači da će Rukavina na kraju završiti u MLS-u, jer se opet aktivirala ona stara priča od prije početka zimskih priprema. Naime, tada je ponuđeno Rukavini da ode na posudbu u Turopolje u - Goricu.

Tada se Gabrijelu i njegovoj obitelji ta ponuda nije dopala, ali izgleda da je s vremenom postala zanimljiva, pa je sasvim moguće da Gabrijel ipak ode na posudbu kod trenera Dinka Jeličića. Kažu nam izvori da je to realnije od odlaska u SAD i da bi se Rukavina mogao u ‘roku odmah‘ pojaviti na treningu Gorice s kojom se Modri sudaraju u sljedećem kolu HNL-a ove nedjelje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 12:26