BORIS KOVACEV Cropix
NE STIŽE NA POLJUD

Veliki preokret: Ništa od Rebića u Hajduku, trenira u Splitu, no neće obući bijeli dres

Iako se pisalo da su pregovori u poodmakloj fazi, izgleda da od dogovora neće biti ništa
Piše: SNObjavljeno: 14. kolovoz 2024. 11:46

Jutros smo prenijeli natpise Dalmatinskog portala da je Ante Rebić na pragu dolaska u Hajduk. Ipak, dogodio se obrat, isti izvor doznaje da od toga neće biti ništa!

Kako tvrde, Rebićeva želja za dolaskom ne dolazi pod znak pitanja, trenira u Splitu, ali u ovom prijelaznom roku neće obući dres Bijelih. Nakon što je nedavno dobio papire poslije raskida ugovora s Bešiktašem, počeo je tražiti novu sredinu, a iako se nagađalo da će zaigrati za Majstore s mora, to se neće dogoditi.

Isticalo se da Rebić nije planiran kao zamjena za Ivana Perišića koji je napustio bijeli tabor, već da se Hajduk želi pojačati na krilnim pozicijama. Sada će hitno morati pronaći novo rješenje jer je sezona već u punom jeku, a tanki su u tom dijelu momčadi, o čemu dovoljno govori podatak da je na poziciju lijevog krila često uskakao Anthony Kalik, koji je po vokaciji veznjak.

Propadanje ovog posla samo je dodatna sol na ranu za Bijele koji proživljavaju nekoliko teških dana zbog situacije s Gattusom i Perišićem, a u četvrtak ih čeka uzvratna utakmica trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 15:48