ADIL BENAYACHE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Adil Benayache/sipa Press/profimedia
A SVE JE BILO DOGOVORENO

Veliki zaokret: Povremeni njemački reprezentativac doputovao u Englesku, razgledao grad i odustao od transfera

Trebao je potpisati četverogodišnji ugovor, sve je bilo praktički riješeno, ali onda je posao propao
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2023. 17:36

Leeds United i Bayer Leverkusen dogovorili su transfer Nadiema Amirija za 5 milijuna funti odštete. Činilo se kako je posao zgotovljen, igrač je doputovao u Leeds privatnim avionom i onda je posao odjednom propao. Ta je vijest glasno odjeknula u engleskim medijima. Postavlja se pitanje zašto je sve propalo, u čemu je ‘kvaka‘?

Naime, čini se da je njemački veznjak, koji je skupio dosad pet nastupa u dresu ‘Elfa‘, na kraju odbio transfer jer mu se grad nije svidio. Amiri je u pratnji obitelji doputovao iz Düsseldorfa u Leeds u ponedjeljak kako bi razgledao grad, stadion Leedsa i trening kompleks. Pritom su ga primijetili navijači, a njegove fotografije prilikom razgledavanja su osvanule na društvenim mrežama.

Njemački Kicker navodi kako je posao između klubova bio dogovoren, Bayer je pristao na 5 milijuna funti odštete, Amiri je trebao potpisati četverogodišnji ugovor, ali onda je došlo do naglog zaokreta i ovaj 26-godišnjak je odbio potpisati za engleskog drugoligaša. Konkretni razlozi nisu poznati, a navijači nagađaju što mu se konkretno u gradu nije svidjelo.

Linker
12. lipanj 2024 14:36