Marc-Andre Ter Stegen izbivat će s terena oko osam mjeseci

 JOSE JORDAN Afp
PROCURILA LISTA KANDIDATA

Veliko iznenađenje u Barceloni, Flick umjesto ozlijeđene zvijezde vraća umirovljenog asa?

Navodno su već kontaktirani neki vratari koji su trenutačno bez kluba
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. rujan 2024. 18:21

Teška ozljeda koljena koju je na gostovanju kod Villarreala doživio Marc-Andre Ter Stegen stvorila je velike probleme Barceloni.

Očito Katalonci u svom rosteru nemaju vratara za kojeg smatraju da je spreman dugoročno zamijeniti njemačkog reprezentativca, pa je vodstvo kluba odmah krenulo u potragu za novim čuvarom mreže.

Iako je ljetni prijelazni rok završen, posebno pravilo La Lige omogućuje Barceloni da u sljedeća četiri tjedna dovede zamjenu kojoj mogu ponuditi i 80% Ter Stegenove plaće.

Portal Cadena Cope tvrdi da je Barcelona odlučila odmah dovesti novog vratara, a navodno su već kontaktirani neki od njih koji su trenutačno bez kluba.

U tom kontekstu spominju se bivši Realov vratar Keylor Navas (37), također i Claudio Bravo (41) koji je ranije branio za Barcelonu i Manchester City, a ljetos je završio karijeru kao član Real Betisa.

Želja je i Wojciech Szczesny, donedavni vratar Juventusa koji je također objesio rukavice o klin ovog ljeta, nakon raskida ugovora s Juventusom.

Portal Sport tvrdi da je 34-godišnji Poljak glavni kandidat, te da je spreman vratiti se iz mirovine na poziv Barcelone. Ne teba zanemariti ni njegovo prijateljstvo sa sunarodnjakom Robertom Lewandowskim koji predvodi napad Katalonaca.

U španjolskim medijima također se u kontekst mogućeg dolaska u Barcelonu spominju i Edgar Badia te Jordi Masip.

Protiv Getafea će u srijedu braniti Inaki Pena, no njega struka katalonskog velikana očito ne smatra dovoljno dobrim rješenjem...

Linker
24. rujan 2024 18:22