GIANNIS PAPANIKOS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NISU ODUSTAJALI

Veliko pojačanje sletjelo na Opus Arenu, pregovori trajali punih mjesec dana

Panathinaikos je u ljeto 2022. godine doveo Cokaja iz Lokomotive i u taj transfer uložio milijun eura
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 23. siječanj 2024. 16:21

Više nema nikakve sumnje - Osijek će dobiti veliko pojačanje u veznom redu. Enis Cokaj je, kako smo i najavili, u utorak u gradu na Dravi prolazio liječničke preglede, po čijem će završetku biti promoviran kao novi igrač Bijelo-plavih.

Mjesec dana, puno prije nego što je Jose Boto imenovan sportskim direktorom, trajali su pregovori klupskih čelnika Osijeka i grčkog kluba, koji su na koncu zaključeni nekoliko dana prije nastavka sezone. Osijek je s Panathinaikosom na koncu dogovorio posudbu albanskog veznjaka do ljeta, ali uz mogućnost otkupa po već definiranim uvjetima.

Tu mogućnost iz grčkog su kluba isprva odbijali, ali u Osijeku nisu odustajali od angažmana albanskog veznjaka, pa se na stolu našla i opcija dugoročnije posudbe od godinu i pol dana. U Opus Areni na ljeto će, dakle, imati opciju obeštetiti Panathinaikos po već dogovorenom iznosu.

Panathinaikos je u ljeto 2022. godine doveo Cokaja iz Lokomotive i u taj transfer uložio milijun eura. Za atenskog velikana 24-godišnji veznjak odigrao je ukupno 27 utakmica, ali ove sezone svega četiri. Posljednji nastup ubilježio je u nedjelju, kad je odigrao posljednjih pola sata u prvenstvenom dvoboju protiv Asterasa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 16:43