(FILES) Juventus French midfielder Adrien Rabiot greets fans at the end of the Italian Serie A football match between Juventus and Udinese at the “Allianz Stadium” in Turin on February 12, 2024. Adrien Rabiot is no longer a Juventus player after the Serie A club‘s sporting director Cristiano Giuntoli confirmed on July 18, 2024, that the France midfielder‘s contract would not be renewed. (Photo by MARCO BERTORELLO/AFP)

 MARCO BERTORELLO Afp
LIJEČNIČKI PA POTPIS

Veliko pojačanje u Francuskoj: Adrien Rabiot vraća se u matični klub

Francuski mediji pišu kako će Rabiot potpisati dvogodišnji ugovor
Piše: HinaObjavljeno: 16. rujan 2024. 09:59

Francuski nogometni reprezentativac 29-godišnji Adrien Rabiot, koji je od početka sezone bez kluba, pridružit će se svom matičnom klubu Olympiqueu iz Marseillea.

"Olympique de Marseille objavljuje da je postigao dogovor s Adrienom Rabiotom o dolasku u klub. Igrač će potpisati za OM nakon liječničkog pregleda", objavljeno je na web stranicama francuskog prvoligaša. U klub stiže bez odštete nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom.

Rabiot, koji je u dresu francuske reprezentacije odigrao 48 utakmica, proveo je pet godina u Juventusu u koji je 2019. došao iz PSG-a. Francuski mediji pišu kako će Rabiot potpisati dvogodišnji ugovor s provansalskim klubom.

Glasnogovornica kluba objasnila je da se "igrač očekuje u Provansi u ponedjeljak" kada će biti podvrgnut liječničkom pregledu.

Linker
16. rujan 2024 10:00