Sastav Reala sljedeće sezone izgledat će bitno drugačije

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
NOVI NAPADAČ

VIDEO: Jesu li u Realu sasvim slučajno otkrili zamjenu za Benzemu? Prilog s TV-postaje uzbudio navijače

Ako je suditi po prilogu s Realove klupske televizijske postaje, stvar je jasna
Piše: SNObjavljeno: 09. lipanj 2023. 12:12

Iako je u dijelu španjolskih medija osvanula informacija da u madridskom Realu ne misle plaćati 60 milijuna eura za njega, čini se kako je njemački napadač Kai Havertz dosta blizu prelaska na Santiago Bernabeu. Napadač londonskog Chelseaja je nakon katastrofalne sezone među prvima na listi za odlazak iz kluba, a nije tajna da ga itekako simpatizira trener Reala, Carlo Ancelotti.

Ipak, uprava Chelseaja pred Real je postavila dosta visok odštetni zahtjev. U pregovore će moći ući tek ako uplate spomenutih 60 milijuna, ali na to moraju dodati još podosta milijuna na ime bonusa. U Realu su ozbiljno razmišljali o Havertzu, a da je tome i dalje tako, sugerira jedan prilog s klupske televizijske postaje.

U kratkom izvještaju o igračima Reala koji nastupaju za reprezentacije diljem svijeta u lipanjskom ciklusu, osvanuo je i Havertz, odmah uz Antonija Rüdigera koji nastupa za Njemačku.

Navijači su odmah pohitali na društvene mreže prokomentirati prilog, a u prvi plan odmah je izbio motiv da se Havertzovim dovođenjem pokuša zamijeniti Karim Benzema. Aktualni osvajač Zlatne lopte otišao je u saudijski Al Ittihad pa je mjesto "devetke" Reala ostalo upražnjeno. Bilo je govora i o Harryju Kaneu, no Havertz, ako je suditi po prilogu s Realove televizije, ima prednost.

Linker
05. svibanj 2024 01:23