Xavi Hernandez

 GONGORA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ZANIMLJIV KADAR

VIDEO: Katalonci pronašli Xavijevog nasljednika? Kamere u Barceloni snimile agente poznatog trenera

Katalonski Sport objavio je fotografije s aerodroma poznatih sportskih agenata Kabchija i Crnjara
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 14. veljača 2024. 16:48

Poznato je da Xavi Hernández​ napušta klupu Barcelone na kraju sezone, a tu je odluku donio potaknut lošim rezultatima i slabom izvedbom na terenu, ali i ogromnom pritisku španjolskih medija koji su očekivali više od ove sezone. Otkad je legenda Barce najavila svoj odlazak, počele su špekulacije tko bi ga mogao naslijediti. U prvi plan su se odmah istaknuli Hansi Flick i bivši trener momčadi Luis Enrique, a sada je moguće da su u igri još neka velika imena.

Katalonski Sport objavio je fotografije s aerodroma poznatih sportskih agenata Edmunda Kabchija i Edoarda Crnjara koji zastupaju Roberta De Zerbija, trenutačnog stratega Brightona, ali i Ronalda Araúja za kojeg je isti medij ranije tvrdio da je na meti Bayerna. Stoper Barcelone je trenutno u pregovorima oko novog ugovora pa nije isključeno da su agenti iz tog razloga viđeni na aerodromu.

Navijači katalonske momčadi ipak se nadaju da su u pitanju pregovori oko talijanskog 44-godišnjaka koji je u svojoj karijeri vodio Šahtar, Sassuolo, Palermu, Benevento i Brighton. Osim spomenutih kandidata, ističu se još i Ruben Amorim koji je navodna želja sportskog direktora Deca, ali i Rafa Márquez​ bivši igrač momčadi i trenutačni trener B ekipe za kojeg je i sam predsjednik rekao da dolazi u obzir kao kandidat.

Barcelonu sada čeka ozbiljna odluka o tome tko će promijeniti smjer u kojem će se kretati igra. Dosad nisu posezali za rješenja koja bi pretjerano odstupala od filozofije ‘tiki-take‘, a nije za očekivat da će se to promijeniti. Barcelona se trenutno nalazi na trećem mjestu španjolskog prvenstva, u Ligi prvaka ih čeka Napoli, a iz kupa su izbačeni od Athletic Bilbaa.

Linker
23. travanj 2024 13:06