Robert Ljubičić

 AEK FC (Screenshot, YouTube)
PORUKA IZ GRČKE

VIDEO: Ljubičić se oglasio prvi put nakon razlaza s Dinamom i progovorio o nenadanoj odluci

‘Kad se takav klub zanima za tebe, onda znaš da si dobar igrač‘
Piše: SNObjavljeno: 01. veljača 2024. 09:00

Robert Ljubičić od srijede je i službeno igrač atenskog AEK-a koji će za njegove usluge Dinamu isplatiti 3,5 milijuna eura, a u cijeli dogovor uključeni su i određeni bonusi po kojima bi ovo na kraju mogao ispasti posao težak pet milijuna eura. Još smo jučer pisali o detaljima ponude, kao i bitnoj stavci po kojoj će AEK navedeni iznos od 3,5 milijuna eura platiti u jednoj rati do 30. lipnja 2024. godine.

Hrvatski veznjak, kojeg smo često gledali i u ulozi lijevog beka, s AEK-om je potpisao ugovor do 2029. godine.

- Bio sam sretan kad sam saznao za interes tako velikog kluba poput AEK-a. Kad se takav klub zanima za tebe, onda znaš da si dobar igrač. Želio sam doći i samo sam tražio kojim ću letom stići ovdje. Jako sam ponosan i sretan što je ova priča zaključena - rekao je Ljubičić u prvoj reakciji za službene kanale kluba.

Prisjetio se i europskih utakmica koje je kao član Dinama igrao protiv AEK-a.

- AEK je bio jako težak protivnik. Bile su to dvije jako teške utakmice. Kad me AEK pozvao, znao sam kakav nogomet ovaj klub igra. Odmah mi se svidio ovaj projekt, a poznajem i neke nogometaše iz momčadi. Već sam i bio na ovom stadionu. To je stadion koji ima puno energije.

O ciljevima je rekao sljedeće:

- Znam da je jako teško osvojiti grčko prvenstvo i znam da je to glavni razlog zašto sam ovdje. Ovo je vrlo dobra liga, a AEK je jedna od momčadi koje su uvijek favoriti za titulu. Želimo biti prvaci i mislim da momčad ima kvalitetu za to. Ponosan sam što sam ovdje i uvijek ću davati 100 posto za ovaj dres. I da, bit ćemo prvaci! - poručio je Ljubičić čije je izjave prenio sport24.gr.

Linker
06. svibanj 2024 18:32