FABRIZIO CORRADETTI/LAPRESSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KREĆU PREGOVORI

‘Vlašić, pronađeno blago. Vratio se kako bi se o njemu pričalo‘: Sprema li se novi preokret?

Svojim izvedbama do kraja sezone može na sebe skrenuti i pažnju drugih potencijalnih poslodavaca
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. travanj 2023. 23:43

Budućnost Nikole Vlašića u ovom je trenutku prilično neizvjesna. Hrvatski reprezentativac je pod ugovorom s West Hamom, a na posudbi u redovima Torina gdje ga trenira naš stručnjak Ivan Jurić.

Donedavno su s Apenina dolazile informacije kako Torino neće iskoristiti opciju otkupa Vlašićevog ugovora, no čini se da su se stvari prošlog vikenda promijenile.

Tako talijanski dnevnik La Stampa donosi članak pod naslovom ‘‘Vlašić, pronađeno blago: ponovno počinju razgovori Torina i West Hama‘‘.

Povod promjeni razmišljanja torinskih čelnika bila je Vlašićeva prezentacija na gostovanju kod Lazija, gdje je Jurićeva momčad ostvarila pobjedu rezultatom 0:1.

Splićanin je bio jedan od najboljih pojedinaca Torina u tom susretu, ujedno i autor asistencije za pobjednički pogodak kojeg je u 43. minuti postigao Ivan Ilić.

image
HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

‘‘Nikola Vlašić se vratio. Uvjerljiv, vrijedan, odlučujuć. Ukratko, vratio se kako bi se o njemu pričalo‘‘, piše La Stampa, dodajući kako je sportski direktor Torina Davide Vagnati obnovio kontakte s londonskim klubom.

Posljednji put s čelnicima West Hama kontaktirao je krajem prošle godine. Treba naglasiti da opcija otkupa vrijedi do 1. lipnja, a postavljena je i cijena od 15 milijuna eura, plus tri milijuna u bonusima.

Vagnati inače ima dosta posla u pripremi nove sezone, jer na kraju aktualne ugovori ili posudbe istječu desetorici prvotimaca.

Talijanski mediji ističu kako je Jurićeva odluka da ga postavi na poziciju ofenzivnog veznog Vlašiću omogućila da bude opasniji u završnoj trećini terena.

Tek treba vidjeti kako će ova priča završiti, s obzirom na ranije informacije u kojima se isticalo da Torino nema dovoljno novca za realizaciju tog transfera. U svakom slučaju, Vlašić svojim partijama do kraja sezone može na sebe skrenuti i pažnju drugih potencijalnih poslodavaca...

Linker
22. travanj 2024 06:58