Nikola Vlašić

 Marco Canoniero/Shutterstock Editorial/Profimedia
VODE SE PREGOVORI

Vlašić se vraća u Premiership? ‘Želimo igrače poput njega, ali mora biti svjestan onoga što ga čeka‘

Iako su Talijani zadovoljni hrvatskim nogometašem, ono što traže Englezi im je ipak previše
Piše: SNObjavljeno: 25. srpanj 2023. 10:45

West Ham i Torino vode teške pregovore oko transfera Nikole Vlašića. Hrvat je prošlu sezonu proveo na posudbi u Torinu za koji je zabio pet golova i upisao šest asistencija. Talijani ga žele otkupiti, ali problem je cijena. Navodno West Ham traži 12 milijuna funti što je bilo skoro dogovoreno, no Talijani sada žele smanjiti cijenu.

- Možda je to neka grižnja savjesti. Vidjeli smo igrača koji je bio talentiran, ali nekonzistentan pa smo ga poslali na posudbu kako bi dobio minutažu i pokazao što zna. Nažalost, Torino je vidio isto što i mi - rekao je neimenovani izvor iz West Hama, a prenosi portal Green Street Hammers.

Isti izvor tvrdi da West Ham ne odustaje od 12 milijuna funti odštete, dok Torino nudi nešto iznad osam milijuna. Vlašić, kojem ugovor s londonskim klubom traje do 2026. godine, je istaknuo kako karijeru želi nastaviti u Torinu, a ne u engleskom klubu.

- I dalje mislimo da je talentiran. Mlad je, jak, gladan i igrao je odlično u velikim utakmicama. To su igrači kakve želimo. Mogao bi ostati ovdje, ali mora doći ovdje i boriti se za minutažu kao i ostatak ekipe. Ono što se promijenilo od prošlog puta kada je bio ovdje je da sada igramo puno više utakmica - istaknuo je isti izvor.

Linker
05. svibanj 2024 20:38